Saturday, April 17, 2010

Mountain Hare Krishna by Krishna Das and Sting

Krishna Das Kirtan-Mahamantra Meltdown at Omega

The Mantras of Krishna Das

Krishna Das, Soul Man

Krishna Das - Stories Of His Guru

Go Go Yubari Love

RICKY MARTIN-BACKDROP

Captura YoutubeRichy Martin este hotărât să înceapă un nou capitol din viaţa sa. După ce a dezvăluit că este homosexual, Ricky şi-a aruncat hainele şi a filmat gol într-un material video pe care l-a scos la iveală recent pe internet.

Tatuajele realizate digital sunt singurele „accesorii" care îi acoperă pielea starului. Pe spate, umeri şi alte părţi ale corpului se pot descifra mesaje motivaţionale în limba spaniolă precum: Cambia tu vida" (Schimbă-ţi viaţa), "Olvida" (Uită), "Perdona" (Iartă), "Ama" (Iubeşte).


DACA N-AI UN BATRIN, SA-TI CUMPERI!

Written by Laur

Topics: Zambetul zilnic

Cum sa suni la Politie cand esti batran si lipsit de mijloace!

Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita varsta traia in VANCOUVER, cand se pregatea de culcare sotia ii spune ca a lasat lumina aprinsa in curte.

Georges cand s-a dus s-o stinsa a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina.

Suna repede la Politie si este intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat.

”Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ”

Operatorul ii raspunde: ” Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cand se intoarce la sediu”

Georges spune : “O.K ” si inchide. A stat el putin vreme de 30 secunde si suna din nou la Politie: Buna seara, tocmai v-am sunat inainte sa va spun de hotii din curte … Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat” si inchide telefonul.

In urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict.

Un politist ii spune: ” Credeam ca i-ati impuscat …”

La care Georges rraspunde : ” Si eu care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil “…

COUNTERTHINK!

Mahavakyas From The Upanishads For Meditation

GOD -An excerpt from the Upanishads

Attachment and desire create your universe - Ram Dass

Opening the Heart - Ram Dass

Krishna Das Music Video "Om Namah Shivaya"

Krishna"s Love Music by Krishna Das / Mere Gurudev

LET'S SING PRAISE TO THE LORD!

WXL?

WXL de la ce-o veni?watch xl movies?
La noi la tara prindem un program deosebit, denumit WXL
Nu prea ma uit ca ziua e cu programe crestine d'alea dure in care ti se arata cum satana te pindeste de la orice colt de galantar..
Mare mi-a fost mirarea cind din greseala l-am deschis dupa ora 12 noaptea...eram si cu fiimea linga mine si god? Pe programul crestin era un film super explicit, cu un tip XL care ii facea sex oral super explicit unei tipe.Si vice versa.
Acum nici chiar pe protv nu am vazut asa ceva.Stau si ma intreb oare acest post ziua il slujeste pe Doamne doamne si noaptea pe...Celalalt?

Friday, April 16, 2010

BUZELE TALE, DOUA PETALE

MOTTO:
noaptea ca o mina fina
te atinge pe obraz
tu iubita mea divina
cu ochi verzi precum un praz
ETC, ETC,ETC and so on and so forth

God...io nu ma mai culc singura la noapte...mi-e frica
Am gasit un blog horror.Ce 'the ring', 'hunted house' sau 'chuckie'...alea-s parfum
blogul lu baiatu'(??????)LisandruLisandru e cea mai horror intimplare din viata mea.
Deci intru io in linistea mea sufleteasca si dau de un post.Horror. De iubire cica,
Spicuiesc acest florilegiu:

"Trăiau această dragoste a lor cu toată fiinţa, lăsând sufletele cu ferestrele deschise, ca să intre tot dorul şi toată neliniştea plăcută pe care o aduc sentimentele intense."

Wtf bici sentimentele intense, alea de care tu habar n-ai, NU SINT gen neliniste placuta...dor, taie ca lama, ustura ca sarea pe rana si te fac sa mori si sa invii. Like, for real.
Mai departe:

'Ii trecu mâna prin părul lung şi o sărută mult, până ce norii pufoşi abandonară dansul şi făcură loc stelelor.
Aici e deja freaky..'nori pufosi'?Are u like...gay?Not that is something wrong with that(citat din Seinfeld, nu te ambala)

lA care ea ii raspunde:

'Am reuşit să atingem apogeul iubirii,

Fiindcă sufletele noastre vibrează la unison.

Nimic şi nimeni nu le poate separa,

Nimic şi nimeni nu va reuşi să le rănescă.

Mulţi se vor întreba cum rezistăm,

Mulţi vor crede că este doar un vis

Din care aşteaptă nerăbdători să ne trezim,

Ca apoi să spună:

„Ştiam, aşa ceva este imposibil de atins!”

Iar noi le vom răspunde tuturor să se iubească,

Pentru că iubirea respiră prin tot ceea ce ne înconjoară,

Trebuie doar să întindem mâna

Şi să ne deschidem sufletul fără teamă,

Numai aşa vom fi siguri că am găsit-o.

Atunci, îmi şopteşti la ureche:

Am uitat să le spunem ceva foarte important,

MINCIUNA este inamicul IUBIRII!

Dacă ea va exista,

Niciodată nu veţi putea spune,

Trăim fericirea de a iubi total.

Vă spunem cu aceeaşi bucurie ,

Deschideţi-vă sufletele, iubiţi curat,

Nu lăsaţi minciuna să vă răpescă

Cel mai frumos verb inventat „ A IUBI”.

TE ADOR, LISANDRU!'

si el

TE IUBESC, DRAGOSTEA MEA MARE – iată o altă declaraţie de dragoste în versuri pe care o primesc cu sufletul deschis. Şi cu inima palpitând din cauza emoţiei care mă cuprinde de fiecare dată când citesc ceea ce scrii şi când te simt alături, ziua sau noaptea… TE IUBESC… Mulţumesc pentru aceste versuri minunate…

Ok! Cam asta e...imi pare rau daca va trec fiori reci pe sira, dar am vrut sa nu sufar singura la noapte.

Iubire adevarata mi se pare asta dintre groparele si aleasa, iubire ce rezulta din invitatiile la nunta. Astea
Fara dulcegarii, fara vraja si damf de Salam sau Copilul de aur, fara declaratii de amor pe bloguri roz dulceag vomitiv.
Si o dedicatie gingasa:

P.S-acest post este o satira si va fi luat ca atare!

VOTATI-I PE AI NOSTRI!Doi români în finala pentru cel mai bun job din lume


Un tânăr orădean de 22 de ani şi logodnica sa sunt singurii români ajunşi printre semifinaliştii competiţiei lansate de Irish Destination Wedding şi Runaway Bride and Groom, în parteneriat cu ziarul irlandez The Irish Times. Câştigătorii primesc un premiu de 20.000 de euro şi sunt angajaţi să testeze cele mai frumoase destinaţii într-o "lună de miere" de şase luni.

Plimbăreţi. Tudor şi Mădălina, într-una din excursiile lor
Plimbăreţi. Tudor şi Mădălina, într-una din excursiile lor

Disperat. Tudor şi-a imprimat pe tricou anunţul prin care caută de lucru
Disperat. Tudor şi-a imprimat pe tricou anunţul prin care caută de lucru
Tudor Buzle căuta un loc de muncă de aproape un an, când a auzit anunţul companiei irlandeze. Firma avea nevoie de cupluri romantice şi comunicative, care să se înscrie într-o competiţie pentru una din cele mai bune job-uri din lume: testarea destinaţiilor pentru petrecerea unei luni de miere de vis.

"Am trimis sute de CV-uri la diverse firme care anunţau angajări. Am aplicat şi pentru job-uri sub pregătirea mea, dar nu am primit nici măcar un telefon, pentru a fi chemat la interviu", spune tânărul care, în final, a decis să-şi promove imaginea imprimându-şi CV-ul şi anunţul că e în căutarea unui loc de muncă pe tricou.


Înscrişi pe ultima sută de metri


Despre competiţia lansată de compania irlandeză a auzit la radio. Cei interesaţi trebuiau să creeze un filmuleţ video de 80 de secunde în care să explice de ce sunt cel mai bun cuplu pentru acest job şi de ce ar fi Irlanda cea mai bună destinaţie pentru o nuntă sau o călătorie în luna de miere.

"Am auzit la radio, cu o zi înainte de termenul stabilit pentru a trimite filmuleţul. Ne-am grăbit foarte tare, am reuşit să trimitem filmuleţul cu cinci minute înainte de a se închide aplicaţia. Trebuia să ne prezentăm ca şi cuplu şi să prezentăm Irlanda ca şi destinaţie turistică din punctul nostru de vedere", povesteşte Tudor.


Fiecare vot contează


În total, 30.000 de cupluri din toată lumea au aplicat pentru slujba anului, iar săptămâna trecută, tinerii orădeni au descoperit că sunt printre cei 50 de semifinalişti dintre care, pe 23 aprilie se va alege câştigătorul concursului, în funcţie de voturile primite pe internet.

"Până duminică seara se mai poate vota. Avem nevoie de tot ajutorul posibil pentru a putea reprezenta România la acest eveniment internaţional, aşa că sperăm să fim votaţi de cât mai mulţi. Votaţi-ne pe http://www.runawaybrideandgroom.com/ultimatejob/user/profile/1209" a mai spus tânărul.


>

TOT DE WEEKEND-ASS LIKE THAT-EMINEM-GENIAL AS USUAL

DE WEEKEND

ROMANIAN NATIONAL SECURITY-EPISODE2


Va spuneam ieri ca Hackerii nationalisti de la Romanian National Security au spart site-ul ziarului britanic Daily Telegraph contestand denumirea de “romanian gypsies” si au blocat doua dintre paginile cotidianului postand urmatorul protest: “Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot căcatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici! România”. Postarea se încheie cu “Guess What, Gypsies aren´t Romanians, morons – Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, cretinilor!”.

Hackerii au fost deranjati de controversatul episod al Top Gear, filmat anul trecut in Romania, in care cunoscutii prezentatori fac cateva remarci privind satele de tigani prin care treceau pe drumul spre Transfagarasan. Desi pe parcursul filmarii celebrii britanici au admis ca soseaua sapata in munte este “cel mai bun drum pe care au condus vreodată” – “amazing” si “close to perfection” – in momentul în care s-au deplasat în zonele rurale, Jeremy Clarkson şi-a pus pălărie şi a spus că “intră în ţara lui Borat”, făcând referire la filmul “Borat”, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal. În timpul episodului, Clarkson mai spune: “Port această pălărie pentru ca ţiganii să creadă că sunt de-al lor (…) Mi s-a spus că pot fi violenţi dacă nu le place cum arăţi”. Transmiterea episodului l-a determinat pe ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, sa intervina la BBC pentru editarea acestuia, solicitand eliminarea remarcii ca Romania este “o ţară a ţiganilor”, transmitea Mediafax la vremea respectiva. Jinga a adus la cunoştinţa producătorilor ponderea statistică a cetăţenilor din România, respectiv români 89,5%, de etnie maghiară 6,5%, de etnie romă 2,5% şi 1,5% din alte grupuri etnice. Cu toate acestea, episodul filmat în România a fost prezentat în mai multe circumstante nereeditat.

Ieri, cand am incercat sa intru pe cele doua pagini sparte ale Daily Telegraph, acestea erau deja inchise. Astazi am aflat noi detalii. The Guardian afirma, de exemplu, ca mesajul mai conţinea un link către episodul incriminat din Top Gear si un altul catre melodia “The Lonely Shepherd” a lui Gheorghe Zamfir folosita de Quentin Tarantino pentru coloana sonoră a filmului “Kill Bill”. Un alt zvon care circula pe gherilla online este ca hackerii au suscitat interesul baietilor de la SRI, mai ales datorita semnaturii… Prezint mai jos cele doua clipuri postate de RNS pe Daily Teleghraph – o performanta!


SLY-MASSIVE ATTACK

Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic



Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile "Iluminaţilor" de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene. În mai puţin de 10 ani de existenţă, această societate secretă şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a istoriei europene, dar şi asupra celorlalte societăţi secrete, precum Francmasoneria.

A fost pentru prima dată când au fost scoase la lumină planurile secrete ale celor care conduc din umbră această planetă: "Noul Testament Diabolic", care le aparţine Iluminaţilor din Bavaria seamănă surprinzător de mult cu Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni. Modul surprinzător şi miraculos în care s-au petrecut lucrurile arată fără îndoială intervenţia divină salutară: un mesager secret a fost lovit de trăznet şi datorită documentelor găsite de Poliţie asupra lui s-a făcut o percheziţie la reşedinţa conducătorului organizaţiei, Adam Weishaupt. Prin intermediul deconspirării Iluminaţilor din Bavaria s-a putut afla despre planurile oculte de dominare a lumii de către un grup restrâns de oameni.

Înfiinţarea, scopul şi organizarea

Societatea secretă Iluminaţii din Bavaria a fost fondată în 1776 sub faţada unei organizaţii politice care avea ca scop oficial declarat „eliminarea condiţiilor negative din societate pentru a le reda oamenilor o viaţă fericită şi normală” – stabilirea unei societăţi utopice, în care va fi abolită proprietatea privată. Implicit, organizaţia se opunea monarhiei şi bisericii.

Fondatorul său este Adam Weishaupt, un evreu convertit la catolicism care a fost educat într-o mănăstire iezuită şi a devenit apoi profesor universitar. Jan Van Helsing afirmă în lucrarea sa „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” că cel care a „comandat” înfiinţarea acestei societăţi secrete a fost de fapt bancherul Rotschild care l-a contactat pe Weishaupt în 1770 şi l-a însărcinat cu fondarea acestui ordin secret. Printre altele, chiar denumirea aleasă viza crearea unei confuzii pentru a arunca praf în ochii celor care cercetau existenţa şi activitatea grupului secret al aşa-zişilor „Iluminaţi” care conduc din umbră planeta şi societatea umană şi se consideră „elita” umanităţii.

Ca majoritatea societăţilor secrete, şi aceasta avea o organizare ierarhică strictă alcătuită din 13 grade. Numai cei care se dovedeau capabili să păstreze intacte secretele unui anumit nivel puteau accede la următorul. Ne putem reprezenta această structură şi ca pe nişte cercuri concentrice, ascesiunea ierarhică fiind echivalentă cu accederea la un cerc aflat mai aproape de interiorul organizaţiei. Cei aflaţi pe treptele de jos sau la exterior nici nu ştiau de existenţa unor grade superioare.

Iluminaţii Bavarezi au împrumutat mult de la iezuiţi: sistemul de a spiona şi de a face rapoarte, testarea slăbiciunilor membrilor, tactica de defăimare. Weishaupt a reuşit să atragă multe personalităţi marcante din Bavaria (actualmente cea mai mare provincie în Germania) în organizaţia sa; se spune că şi Mozart şi Goethe s-au numărat printre membri.

Descoperirea planurilor secrete de creare a Noii Ordini Mondiale a dus la închiderea organizaţiei

Pe 17 iulie 1782 a avut loc Congresul de la Wilhelmsbad, unde Iluminaţii Bavarezi au creat o alianţă cu masonii din lojile engleze şi franceze. Ce s-a discutat la acest Congres a fost ţinut în foarte mare secret. De exemplu, o personalitate a epocii, contele Virieu, mason care a participat la acest Congres, îi împărtăşea unui prieten: „Nu pot să-ţi dezvălui ce s-a hotărât la acest congres. Pot numai să-ţi spun că este mult mai grav decât crezi tu. Conspiraţia care s-a pus aici în mişcare este atât de perfect organizată încât nu e scăpare pentru monarhie şi biserică.”

Adevăratele planuri ale Iluminaţilor din Bavaria au ieşit la iveală odată cu publicarea „Noului Testament Diabolic”. Intervenţia divină a jucat un rol principal în revelarea acestuia: un curier al Iluminaţilor a fost lovit de trăznet când călătorea de la Frankfurt la Paris cu documente compromiţătoare asupra sa. Deşi curierul a murit, documentele au rămas intacte şi au fost găsite de poliţişti. S-a făcut apoi o percheziţie la domiciliul asistentului lui Weishaupt şi în urma documenteler găsite, mai ales a descoperirii Planului pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale, organizaţia a fost scoasă în afara legii, iar Weishaupt a fost arestat.(imaginea alăturată, prezentă şi pe bancnot a dolarului american este chiar simbolul Iluminaţilor din Bavaria)

Se spune că Weishaupt ar fi reuşit să fugă la Moscova şi să-şi continue activitatea prin intermediul Lojii Marelui Orient (fondată în acea perioadă în Franţa) pentru a declanşa Revoluţia Franceză. Se pare că tot el a colaborat cu Karl Marx pentru redactarea „Manifestului Partidului Comunist”. Unele surse afirmă că Weishaupt ar fi sfârşit asasinat chiar de cei care i-au comandat înfiinţarea acestei societăţi secrete, pentru că a continuat să folosească termenul de „iluminaţi”.

În 1997, în Spania, s-a înfiinţat o organizaţie de tip masonic care susţine că este continuatoarea tradiţiei „Iluminaţilor din Bavaria”.

Vă prezentăm în continuare un fragment din documentul care dezvăluie adevărata ideologie a „Iluminaţilor”. Acest document este chiar cel care a fost descoperit de autorităţile bavareze. Principele Bavariei a hotărât publicarea lui pentru a preveni astfel toate casele regale europene. În mod evident, acest avertisment a fost ignorat. Sângeroasa revoluţie franceză care a izbucnit în 1789 şi a detronat monarhia franceză, precum şi şirul de revoluţii care i-au urmat erau prevăzute în acest plan.

Noul Testament Diabolic – adevărata ideologie a Iluminaţilor din Bavaria

„Primul secret privind felul în care se poate manipula societatea este supremaţia asupra opiniei publice. Prin aceasta, se poate semăna între oameni atâta sciziune, îndoială şi păreri contradictorii încât ei nu se mai pot descurca în zăpăceala colectivă şi sunt convinşi că nu pot avea o părere personală. Trebuie dezvăluite pasiuni în rândul maselor şi răspândite scrieri murdare şi lipsite de spiritualitate. Menirea presei este să dovedească neputinţa neiluminaţilor în domeniul treburilor publice şi în cel religios.

Al doilea secret este de a pune în mişcare toate slăbiciunile şi defectele omeneşti, patimile, greşelile până ce oamenii nu se mai pot înţelege între ei. Trebuie combătută tăria personalităţii; nimic nu este mai periculos pentru noi decât aceasta. Dacă această calitate este dublată de putere spirituală creativă atunci ne poate dăuna mai mult decât milioane de oameni la un loc. Prin invidie, ură, discordie şi război, prin foamete, lipsuri şi molime, toate popoarele vor fi atât de slăbite, încât nu vor şti cum să iasă din impas, decât dacă se supun voinţei noastre, a Iluminaţilor.

Un stat care este epuizat de prefaceri sau conflicte interne va fi, în orice caz, o pradă uşoară pentru noi. Vom obişnui popoarele să ia aparenţele drept monedă adevărată, să se mulţumească cu superficialităţi, să alerge numai după plăceri, să se epuizeze căutând mereu ceva nou, pentru ca în sfârşit să asculte de noi, Iluminaţii. Iar noi vom răsplăti masele cu venituri adecvate pentru supunerea lor. Prin degradarea morală a societăţii, oamenii vor pierde credinţa în Dumnezeu. Prelucrate prin scrieri şi comunicări directe, discursuri, discuţii, masele vor fi educate în spiritul nostru, al Iluminaţilor.

Prin şarlatanii şi vorbe goale, oamenii trebuie sustraşi pentru ca să nu poată gândi cu mintea lor proprie. Oratorii politici instruiţi de Iluminaţi trebuie să bată atâta monedă pe conceptele de libertate şi democraţie, încât oamenii să fie dezgustaţi de discursuri de orice nuanţă politică ar fi ele. Ideologia Iluminaţilor însă trebuie să le fie inoculată necontenit. Masele sunt oarbe, nesocotite şi lipsite de critică, deoarece nu au ce căuta în treburile statului. Ele trebuie stăpânite făcându-li-se dreptatea cuvenită, dar extrem de sever şi cu brutalitate.

Dominaţia mondială se obţine numai pe căi ocolite, prin subminarea selectivă a libertăţilor, prin legi, prin ordine a electoratului prin presă, prin educaţie şi metode de învăţământ, dar mai ales sub stricta ţinere în secret a activităţilor noastre. Guvernele trebuie hărţuite până când, de dragul liniştii, să fie dispuse să cedeze puterea. Vom aţâţa în Europa contradicţii individuale şi naţionale, rasiale şi religioase, astfel ca statele să nu mai găsească punţi de înţelegere între ele. Nici un stat creştin nu va căpăta sprijin adevărat din partea noastră, a Iluminaţilor. Fiecare resort în stat să aibă o funcţie importantă şi bine definită, astfel ca prin provocarea de perturbări într-un resort, să poată fi stagnat întregul sistem statal.

Preşedinţii de stat vor fi aleşi de noi, din rândul celor care ne dau ascultare. Fiecare dintre ei trebuie să aibă câte un punct negru, vulnerabil în trecut, pentru ca să putem exercita presiuni asupra lor, spre a putea da legilor sensul dorit de noi şi pentru a putea modifica constituţiile. Dându-i preşedintelui drepturi depline, ca şi dreptul de a declara război, vom căpăta influenţă asupra armatei.

Pe aceia din guvern care încă nu au fost recrutaţi dintre noi, îi vom invita politicos să primească alte însărcinări, misiuni onorifice, spre a-i abate de la treburile statului. Vom corupe înalţii funcţionari ca să sporească datoriile externe ale statului, spre a deveni sclavii datornici ai băncilor noastre. Vom provoca crize economice prin speculaţii de bursă, pentru a distruge puterea monedei. Moneda trebuie să fie atotstăpânitoare în industrie şi comerţ.

Societatea spre care tindem să fie alcătuită, în afară de noi, dintr-o mână de milionari ce depind de noi, din poliţie şi soldaţi, iar în rest din cetăţeni lipsiţi de avere. Prin introducerea dreptului de vot general şi individual, vom instaura supremaţia absolută a maselor. Prin propagarea dreptului de a dispune de sine însuşi al fiecărui individ, vom diminua importanţa familiei şi valoarea ei educativă. Printr-o educaţie bazată pe principii false, ideologii mincinoase, vom face ca tineretul să fie indus în eroare, uşor de condus şi depravat.

Întemeierea cât mai multor organizaţii cu nume diferite, ademenirea cât mai multora în loji publice au ca sop să le arunce la cât mai mulţi nisip în ochi.
Prin toate metodele expuse, naţiunile vor fi silite să cedeze Iluminaţilor dominaţia lumii.

Noul guvern mondial va trebui să apară ca patronul şi binefăcătorul popoarelor. Dacă un popor se opune, trebuie mobilizaţi vecinii şi instigaţi la o acţiune armată.”

După cum vedem, ca şi în cazul Protocoalelor secrete ale maeştrilor francmasoni, toate aceste planuri au fost puse deja în aplicare. Tot ceea ce numim acum probleme ale societăţii contemporane sunt de fapt rezultatul acţiunilor din umbră ale unor grupări secrete de genul Iluminaţilor din Bavaria. Singura deosebire este că astăzi ele acţionează sub masca oficială a unor grupuri de dezbatere sau organisme supranaţionale, iar referirile la necesitatea malefică de a crea o Nouă Ordine Mondială se regăsesc în discursurile unor preşedinţi de state.

Bibliografie:

1. Jan van Helsing: Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX, Alma, 1997
2. Conspiracy encyclopedia, the encyclopdia of conspiracy theories, Chamberlain Books, 2005
3. Vernon Staufer: New England and the Illuminati, Invisible College Press, 2005
4. John Robison: Proofs of a Conspiracy Against All the Religionsand Governments of Europe Carried on in the Secret Meetings ofFreemasons, Illuminati and Reading Societies, Kessinger Publishing,2003
5. Seth Payson: Proof of the Illuminati, Invisible College Press, 2003
6. Robert A. Wilson : Masks of the Illuminati, Dell, 1990
7. David Livingstone: Terrorism and the Illuminati: A Three Thousand Year History, BookSurge Publishing, 2007

Citiţi şi:
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Evidenţă zdrobitoare: protocoalele sunt adevărate!
Mass-media şi prostituţia intelectuală

Ştiinţa ascunsă a iniţiaţilor ce îţi permite să obţii cu uşurinţă tot ceea ce este bun

(II)



Citiţi aici articolul anterior

Toate lucrurile şi evenimentele iau naştere prin intermediul legii rezonanţei

În fiecare dintre noi există, în stare potenţială, toate posibilităţile. Trebuie doar să ne folosim la maximum darurile şi talentele ascunse. Tot ce avem de făcut în acest sens este să spunem, chiar din acest moment, un DA ferm şi hotărât libertăţii şi cunoaşterii. De aceea ne este de un real folos să ştim care este mecanismul real şi cum anume se produc miracolele care apar în viaţa noastră. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită Legii Fundamentale a Rezonanţei, care mai este numită Legea Vibraţiei sau Legea Atracţiei. Totul este rezonanţă. Materia, energiile subtile, energiile vitale, sentimentele, aspiraţiile, gândurile fiecărei persoane sunt posibile datorită acestui proces vibratil, rezonator. Orice trăire interioară pe care o avem, orice gând sau intenţie se reflectă în întregul univers.

La rândul lui, universul răspunde în mod fidel la tot ceea ce se emite. Universul este o ţesătură continuă de acţiuni şi interacţiuni, de emisii şi recepţii. Noi emitem în permanenţă vibraţii bune sau rele către univers şi, implicit, influenţăm mediul exterior în bine sau în rău. Automat, universul exterior răspunde la vibraţiile noastre şi intră în rezonanţă cu universul nostru interior, creând în fiinţa noastră efecte identice celor emise de noi. Unii înţelepţi afirmă că, în procesul de întoarcere a răspunsului din univers, energia primită este chiar mai mare decât cea emisă iniţial, deoarece în drumul ei ea interacţionează cu alte energii-gând identice, care au fost emise de alte persoane. În urma acestui fapt se creează aşa-numitul efect de avalanşă în retur. Tocmai de aceea, în unele tradiţii spirituale, cum ar fi de exemplu tradiţia creştină, se interzice blestemul. Persoana care blestemă se face intermediar între energiile rele ale răzbunării şi ţinta acestora. Cel care blestemă acceptă transferul energiilor rele ale răzbunării şi el intră astfel automat în rezonanţă cu ele, vibrând la unison cu ele, „murdărindu-se“ astfel şi el. Nu are cum să fie altfel, pentru că este ca şi cum am spune că uleiul care este pus într-un vas nu îl unge şi pe acesta.

Bine faci, bine găseşti

Clarificând acest aspect, ne este uşor acum să înţelegem că trebuie să alegem cu grijă „lichidul pe care îl vom pune în vasul sufletului nostru“ şi, dacă vrem să fim fericiţi, sănătoşi şi în armonie cu tot ceea ce ne înconjoară, trebuie să permitem ca prin noi să se manifeste doar energiile pure şi stările elevate de conştiinţă. În acord cu cele spuse aici, găsim un sfat foarte sugestiv în Biblie, care spune: „Cel ce binecuvântează va fi îndestulat, iar cel ce blestemă va fi blestemat.“ (Pilde 11-12)

În momentul în care cineva doreşte răul cuiva, el emite automat în univers acel gând rău (de răzbunare, de ură) şi, automat, universul răspunde fidel, transmiţând instantaneu acel rău înapoi către cel care l-a emis, influenţându-i astfel fiinţa şi starea interioară. Ştiind acum acest lucru, ne apare destul de clar semnificaţia ascunsă a următoarelor citate biblice:
- ,,Cine ridică sabia, de sabie va pieri.“ (Iisus)
- ,,Cine seamănă vânt, culege furtună.“ (Iisus)
- „Dacă tu eşti înţelept, eşti înţelept pentru tine, şi dacă eşti batjocoritor, singur vei purta ponosul.“ (Pilde 9-10)
- „Cel ce seamănă nedreptate, seceră nenorocire, iar toiagul mâniei lui îl va bate pe el.“ (Pilde 21-22)

În aceeaşi direcţie, întâlnim următoarea formulare plină de înţelepciune: ,,Gândeşti ceea ce eşti, eşti ceea ce gândeşti.“ Tradiţia populară românească spune: ,,Bine faci, bine găseşti.“
După cum vedeţi, aceste recomandări biblice sau ale tuturor marilor înţelepţi, nu sunt nici pe departe îndemnuri sau sugestii restrictive ce ne privează de plăcere şi libertate, aşa cum obişnuiesc să le trateze unele persoane sceptice şi rău intenţionate, care nu pot să-şi stăpânească slăbiciunile şi tentaţiile inferioare. Din contră, aceste recomandări ne sunt oferite cu o foarte mare iubire şi compasiune şi ne este prezentat foarte clar, negru pe alb, cum să trăim în armonie cu universul, cu natura şi cu celelalte fiinţe. Prin aceasta suntem puşi în gardă că umanitatea, prin modul ei de a gândi, se poate înălţa către paradis sau, din contră, se poate coborî în infern.

Fericirea este la îndemâna noastră, a tuturor

După ce ne-am lămurit cum funcţionează Principiul Rezonanţei (despre care am vorbit până acum), ne este mai uşor să înţelegem Legea Acţiunii şi Reacţiunii (sau KARMA, cum este ea numită în tradiţia budistă şi cea hindusă). Fiecare dintre noi devenim astfel responsabili pentru tot ceea ce gândim şi pentru modul în care acţionăm, deoarece în funcţie de aceasta va fi modelat atât universul nostru interior, cât şi cel exterior, în care trăim. Dacă în acest moment chiar tu, cel/cea care citeşti aceste rânduri hotărăşti să alegi calea binelui şi a gândirii pozitive binefăcătoare, te vei salva în felul acesta pe tine însuţi de suferinţă, frustrări şi tot felul de stări chinuitoare şi, în acelaşi timp, prin revoluţionarea ta interioară, vei influenţa în bine universul exterior, precum şi pe celelalte persoane pe care îţi va fi dat să le întâlneşti.

Gândiţi-vă ce s-ar petrece dacă oamenii ar fi cu toţii bucuroşi şi binevoitori. Cum ar arăta lumea în care trăim, dacă la programele de televiziune, în locul filmelor de groază şi pline de violenţă, s-ar difuza emisiuni umoristice, recreative sau dacă s-ar prezenta numai lucruri frumoase? Cum ar fi dacă în ziare, în locul crimelor şi al articolelor calomniatoare de tot felul, s-ar prezenta alte subiecte binefăcătoare, constructive? Cu siguranţă că ar exista mai multă armonie în lume, iar suferinţele şi necazurile ar fi mult mai puţine.

Fragment din cartea Arta de a obţine tot ceea ce îţi doreşti de Aurel Militaru (www.editurainfinit.ro)

DIN NOU DESPRE GENIUL ROMAN TESLA

Stiinta. Marele savant NiKola Tesla a fost roman. Era istro-roman de origine si il chema Nicolae Teslea . Marele savant si inventator Nicolae Teslea (Nikola Tesla) s-a nascut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856, ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicai Mandici. Familia tatalui era de grani...

Stiinta

Marele savant NiKola Tesla a fost roman

Era istro-roman de origine si il chema Nicolae Teslea

Marele savant si inventator Nicolae Teslea (Nikola Tesla) s-a nascut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856, ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicai Mandici. Familia tatalui era de graniceri antiotomani, in fostul imperiu austro-ungar.

Numele initial de familie era Draghici, dar el a fost inlocuit in timp, prin porecla de Teslea, dupa meseria transmisa in familie, de dulgher (teslari). Tatal lui Nicu Teslea (Tesla) a mai avut un frate, Iosif, militar de cariera, care dupa absolvirea scolii de ofiteri a predat matematica in diferite scoli militare, ca pana la urma sa ajunga profesor la Academia de Razboi din Viena. Tatal lui Teslea, initial, si el elev la scoala militara, si-a schimbat repede profesia, trecand la seminarul teologic, devenind preot ortodox in 1845, cand s-a insurat cu Gica. Biserica in care a slujit initial parintele Teslea se gasea in comuna Similian, la poalele muntilor Velebiti, acoperiti de paduri de stejar, fag si corn, in provincia Lica, cu centrul la Gospici, unde a fost transferat si parintele.

Henri Coanda il prezinta pe marele inventator Tesla ca roman banatean din Banatul sarbesc, dar realitatea era ca prietenul sau Nicolae era istro-roman din Croatia. Provincia Lica era locuita compact de istro-romanii morlaci, inca din sec. Xv-Xvi. Gospici se afla la cativa kilometri de tarmurile Marii Adriatice, iar satul Similian la 12 km de Gospici, satul fiind patria lui Tesla, Teslea, Tesla.

Preotul, om cult, se interesa cu precadere de literatura, filosofie, stiinte naturale si matematica. Incercarea de desnationalizare i-a adunat pe morlaci sub stindardul bisericii ortodoxe.

Mama lui Teslea, Gica Mandici, romanca si ea dupa nume, a ramas - copila fiind - orfana, si a trebuit sa se ocupe de cei sase frati mai mici. Tatal sau a refuzat s-o trimita la o scoala in limba straina, dar ca autodidacta si-a completat cultura ca eleva a sotului ei. In casa preotului se stransese, cum am vazut mai sus, o vasta biblioteca din felurite domenii, mai mult stiintifice. Gica era vestita datorita frumoaselor broderii pe care le facea.

Teslea a mai avut un frate, Dan, mort tanar intr-un accident, si trei surori: Anghelina, Milica si Marita, mezina pe care a iubit-o cel mai mult.

Despre familia Teslea s-ar putea povesti mult.

Nicolae, inventatorul, si-a facut studiile la Karlovat si la Politehnica din Graz (1875-1881). Isi incepe celebrele descoperiri si inventii inca din 1881-1882 la Graz, la Budapesta, la Paris, in cadrul Companiei Edison (1882), Strasbourg (1884), dupa care porneste in vajnica odisee americana.

Cand zici Nicolae Teslea (1856-1943), te gandesti la istro-romanul devenit cetatean american, omul de stiinta si inventatorul prolific in domeniul electro si radiotehnicii, descoperitorul campului magnetic invartitor (simultan cu italianul Galileo Ferraris, 1847-1897). Tot el a inventat si sistemul bifazat de curent electric alternativ si a studiat curentul de inalta frecventa. El a construit primele motoare asincrone bifazate, generatoarele electrice, transformatorul electric de inalta frecventa etc.

In atomistica, a cercetat fisiunea nucleelor atomice, cu ajutorul generatorului electrostatic de inalta tensiune. Noi, romanii, am uitat sa-l comemoram la 140 de ani de la nastere, cand Tesla a fost pomenit doar, intr-o scurta comunicare de 15 minute la Academie, de prof. N. Leonachescu.

Inventia fenomenului "camp electric invartitor" se naste in 1882 la Budapesta, dar imediat, in baza unei recomandari, Teslea pleaca la Paris, unde este angajat la "Compania continentala Edison". Aici, modifica dinamo-masina Edison. In cadrul aceleiasi companii, construieste centrala electrica Strasbourg. Desi i se promisesera 25.000 dolari la incheierea dificilei lucrari, a fost frustrat de gratificatii. Unul din asistentii lui Edison, Charles Bechelore, ii propune sa emigreze in America si ii da o scrisoare de recomandare pentru Edison personal (1884).

Dupa unele peripetii (i s-au furat banii in gara Le Havre), se adreseaza proprietarului vasului, care ii intelege situatia (biletul si locul ii apartineau, fiind nominalizat), si pe baza documentului de bord este primit si astfel, fara bilet, ajunge la New-York, unde se prezinta la Edison. Este primit cu dificultati si raceala, dar in baza recomandarii scrise, este angajat in atelierele companiei, ca inginer-electrician pentru repararea motoa-relor si generatoarelor de curent continuu Edison.

O situatie neprevazuta il face sa se remarce in mod deosebit (1885). Transatlanticul Oregon, dotat cu generator Edison, care se defectase, trebuia sa plece spre Europa la data fixa; avea toate locurile vandute si intarzierea le-ar fi adus armatorilor mari pagube. Firma lui Edison il insarcineaza pe Teslea sa repare scurt-circuitul generatorului, cauza pe care o descopera in spirele infasurarii bobinei si o remediaza, rebobinand-o in 20 de ore.

Edison ii promisese un premiu de 50.000 dolari daca defectiunea este indepartata in timp util plecarii vasului la data prenotata. Nava pleaca la timp, dar promisiunea premiului se transforma in explicatii: fusese o gluma. Nici alte gratificatii promise, de exemplu pentru perfectionarea generatoarelor si motoarelor electrice Edison in 24 de variante, inzestrate cu un regulator si un nou tip de intrerupator, nu i se acorda. Edificat asupra conduitei lui Edison, Teslea va lucra de acum inainte pe cont propriu si va realiza definitivarea sistemului sau original, bazat pe curenti alternativi polifazati. Trecerea timpului ii da dreptate lui Teslea in competitia sa cu Edison si treptat, teza sa privind curentul alternativ se impune.

Din primavara lui 1885, mandrul Teslea refuza sa mai colaboreze cu Edison si lucreaza independent, infiintandu-si propria firma, "Tesla Arc Light Company".

Intr-o discutie cu Henri Coanda, inregistrata pe magnetofon, marele savant mi-a declarat personal ca il cunoscuse pe Teslea: "Eu l-am cunoscut pe Teslea, cand eram tanar de tot, prin tatal meu (Generalul Constantin Coanda - n.n.), care a fost intotdeauna langa mine. Nicolae Teslea, care este inventatorul curentului electric alternativ, era roman din Banat (era aroman - n.n.); e banatean, si felul lui de a gandi si de a vedea, m-a frapat enorm de mult. El era cu patru luni mai tanar fata de tatal meu, dar nu pot sa spun ca nu am fost influentat si de el, pentru ca felul lui de a vorbi si de a prezenta lucrurile erau asa de extraordinare incat, desi eram copil, n-am uitat.

Vezi, unul din romanii foarte importanti, care a schimbat poate toata viata omenirii, e un banatean!...". Daca acum, sa zicem 150 de ani, s-ar fi spus, ar fi venit cineva sa ne spuna cum spunea Teslea Nicolae, Teslea, romanul din Banat: "Voi face lumina electrica, adica lumina, voi face asta miscand o bucata de fier in fata unui fir de arama", lumea l-ar fi inchis ca nebun. Intalnirea lui Coanda cu Teslea s-a petrecut in 1893, cand Teslea se afla in tara, datorita mortii mamei sale. Era deja celebru in lumea intreaga, in Romania insa mai putin.

In noiembrie 1933, recent emigrat in Sua, Albert Einstein afla de cercetarile lui Tesla asupra fisiunii nucleare si cauta sa-l cunoasca. Apropierea se face cu ajutorul unui tanar reporter stiintific, Kenneth Sweasy, care se prezinta la Tesla cu o scrisoare de recomandare din partea lui Einstein. Teslea avea 75 de ani, in 1931, cand primeste scrisoarea lui Einstein. Cu prilejul sarbatoririi aniversarii sale, el marturiseste ca lucra la o noua sursa de energie, informatie care-l incita pe Einstein spre a-l cunoaste.

Teslea se ocupa de campurile gravitationale (asemenea celui electromagnetic). Einstein ia cunostinta de articolul savantului roman din "Scientific American", bazat pe experientele efectuate la instalatia sa de la Institutul Tehnologic din Massachussetts (1934), pentru obtinerea tensiunilor inalte, cu ajutorul unui generator Van den Graaf, destinat cercetarii nucleului atomic.

La 13 martie 1885, un incendiu distruge laboratorul lui Teslea din New York. Flacarile mistuie toate instalatiile de telegrafie si intreaga aparatura pentru obtinerea curentilor de inalta frecventa. Catastrofa il lasa sarac la batranete pe Teslea, fara mijloace financiare, dar savantul isi recompenseaza secretarele care-l parasesc, taind in doua medalia de aur Edison pe care o primise. Dupa ce incendiul laboratorului l-a lasat in strada (nefiind asigurat), Teslea s-a mutat intr-o modesta camera de hotel. Dar si in aceste conditii precare el isi continua cercetarile.

In primavara lui 1898, Teslea demonstreaza public dirijarea prin radio, la mare distanta, a unui vas fara echipaj. Experientele au fost efectuate in largul marii, in apropiere de New York.

In 1899, Teslea construieste la Colorado un mare post de radio, cu o putere de 200 kw, si realizeaza transmisii prin telegrafie fara fir, de peste 1000 km, face sa se aprinda lampile orasului de la distanta, obtine tensiuni de 12 milioane de volti.

Edison si Teslea au fost propusi impreuna sa imparta premiul Nobel pentru fizica pe 1915, ca unii ce-si inchinasera viata pentru descoperiri si realizari tehnice utile omenirii. Teslea a refuzat premiul, din cauza animozitatilor din trecut. Dar era in 1916, si premiul pe acel an nu a mai fost acordat, din cauza razboiului mondial...

Nicolae Teslea moare la New York, in noaptea de 7-8 ianuarie 1943 si este inmormantat la 12 ianuarie. O covarsitoare personalitate care a marcat doua secole prin geniul sau.

Prof. univ. asoc. dr. ing.
Dinu-Stefan T. Moraru,
membru titular al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania

P.S. Imi permit sa atrag atentia ca in vreme ce lui Teslea, guvernul iugoslav i-a acordat o pensie viagera lunara pentru meritele sale, de 7500 dolari, desi lucra la "Massachussetts Institute of Tehnology", nu cunosc vreun om de stiinta roman care sa fi primit vreo pensie viagera de merit, din partea statului. In aceeasi serie de nedreptati, amintesc si faptul ca in vreme ce la Belgrad exista un mare muzeu tehnic "Nikola Tesla", la noi, fostul "Muzeu Coanda" din casa parinteasca a savantului a fost desfiintat, din dispozitia Elenei Ceausescu.

Cine are urechi de auzit?

sursa formula as

MOSHI MOSHI-CHIAR MI-A PLACUT

via divercity

Cu siguranta atunci cand ati citit titlul v-ati gandit automat ca e un artist nou care vrea sa iasa cu asalt piata internationala. Ei bine… artistul e roman.

Este vorba despre Maria, cu numele de scena Moshi Moshi care inseamna “Alo, Alo” si piesa Call from Japan, lansata aseara in emisiunea lui Adi Mihaila de la Radio Zu. Piesa e foarte interesanta, abordeaza un stil nou pentru Romania si are si cateva cuvinte in japoneza, care mie cel putin nu prea imi plac, dar sunt un element inovator.

Sper sa va placa piesa, iar acum va invit sa o ascultati si sa-mi spuneti ce parere aveti despre ea! Enjoy!

CUM SA TE GIUGIULESTI CU O FOCA

ERUPTIA VULCANICA DIN ISLANDA IN IMAGINI

AJUTOR PENTRU LAMAIA!

LAMAIA are pisici de dat....dupa ce bunicul ei a murit (r.i.p.).....daca vreti pisici aveti acum de unde sa alegeti.Toate sint educate si deparazitate. Mai jos postul original:


AJUTOR pentru pisicile mele. Asa ca daca vreodata v-am ajutat cu popularizare de adoptii animalute, acum e momentul potrivit sa imi intoarceti favoarea. Ce sa mai vorbim de o adoptie efectiva, asta ar fi chiar prea dragut.

In cele ce urmeaza vedi vedea niste pisici. Ele sunt pisicile bunicului meu, care ne-a parasit vineri. Desi pot trece zilnic pe la ele, au nevoie de oameni care sa le ingrijeasca, de cate un stapan iubitor si dragut. Mai ales ca in curand s-ar putea sa nu mai aiba unde sa locuiasca, deloc. Toate sunt foarte putin pretentioase la mancare si intretinere.

So pls help.

P.s. In aceste poze pisicile sunt incruntate. Nu e totusi starea lor naturala :) . Cand zic educate, ma refer desigur la faptul ca stiu sa faca la ladita, nu distrug casa, pot trai atat la curte cat si in apartament.

Chuchuca. 4 ani. Extrem de jucausa, iubitoare, fun total, foarte desteapta si perfect educata. Necastrata.
S-a dat catre Ramina, merci!

chuchuca

Cookie. 5 ani. Pisica pres, sta la orice fel de mangaiere, se poate purta si ca guler viu, este cea mai cuminte pisica din lume, educata, si absolut splendida. Fotografia nu e cea mai buna, are ochi albastri superbi, este brimaneza rasa pura, cu o blana enorma pe care stie sa si-o intretina singura. Necastrata.
S-a dat catre Karmapolice, multumesc mult!

cuchi

Negrel, 4 ani. Un splendid motan negru cu guler alb. .Putin cam speriat zilele astea, dar isi va reveni curand. Educat, lucios ca un rege. Castrat.

negrel

Bobby, 4 ani. Fratele lui Negrel si al Chuchucai, un motan enorm, clasic tigrat, cu nasul mare si zdravan, si el putin afectat de evenimente. Foarte afectuos si lipicios. Amndoi motanii sunt jucausi si fun. Castrat. Aici se ascundea de blitz.

bobi

Mofti, 6 ani. Iata o pisica despre care parerile sunt impartie. In timp ce suntem cu totii de acord ca e cea mai dulce, cuminte si iubitoare pisica, perfect educata, mama si Costin o gasesc frumoasa pe cand eu sunt gata sa admint ca nu e o splendoare in iarba. Sunt totusi in minoritate si fata de alte persoane care au admirat-o de-a lungul timpului. A fost pisica preferata a bunicului si asta meritat: e foarte iubitoare. Micuta .Castrata.

mofti

Gritzi, 4 ani. O splendoare de corcitura British Shorthair, de talie foarte mica, este ideala pentru cienva care nu vrea sa simta pisica in casa. E educata, iubitoare insa sta toata ziua intr-un loc. E posibil sa stea locului o saptamana intreaga, parasind postul doar pentru ladita si mancare. O pisica splendida. Castrata.
O ia Luciana, merci mult!

gritzi

Nessa, 3 ani. Ce mai pufoasa si stralucitoare pisica neagra, din pacate are un defect la un ochi, putin vizibil insa. Vede bine si e foarte dragastoasa. Chiar si cand este enervata si scuipa, nu musca si nu zgarie niciodata. Cu ea nu am poza fiindca era prea intuneric si iesea ceva negru pe negru, iar daca o pozezi cu blitz stralucirea blanii arunca lumina inapoi. Vopi updata cand o prind la lumina zilei. Necastrata.

So, pls help.

TIBET EARTHQUAKE RELIEF

All friends of Tibet are deeply saddened by the devastation and loss of life in Yushu, eastern Tibet. The International Campaign for Tibet is working with governments and partners in non-governmental organizations to do what we can to direct aid to Tibetans urgently in need because of today's earthquake.

Contributions using this donation page will be redirected in their entirety to a not-for-profit organization working with Tibetan partners in Yushu.
Thank you.

AICI

Thursday, April 15, 2010

HACKERII ROMANI MAKE ME PROUD!


Hackerii români au spart site-ul ziarului Daily Telegraph, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Pe site-ul publicaţiei a fost publicat un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cere să facă distincţia între români şi ţigani.

Câteva secţiuni ale variantei online a site-ului Daily Telegraph au fost sparte de hackeri români, care au afişat, în loc de paginile obişnuite, un mesaj în limba română, care reproşează publicaţiei modul tendenţios în care sunt prezentaţi românii în presa britanică (vezi foto mai jos), informează guardian.co.uk. Paginile “Short Breaks” si Wine And Dine sunt, in prezent, dezafectate.

“Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală, şi numindu-ne «romanian gypsies» difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, se precizează în mesajul care poartă titlul R.N.S. – Romanian National Security şi este semnat “România”. Hackerii români au adăugat şi un post scriptum, de data asta în limba engleză: “Guess what, gypsies aren’t romanians, morons” (“Ia ghiciţi! Ţiganii nu sunt români, cretinilor!” – n.r.).


Varianta online a Daily Telegraph a căzut victimă unui atac informatic şi în martie 2009, când adresele de email ale cititorilor înregistraţi au fost publicate pe site. Vinovatul de atunci ar fi fost tot un român, susţine ziarul Guardian.

Dan Odagiu / Cotidianul.ro

O intamplare miraculoasa in Muntii Sihlei




Am scris acest text cu gandul ca acum, cand toxicitatea fizica si morala a cuprins intreaga atmosfera a veacului nostru, cand ura, nebunia, violenta si patimile se declanseaza pretutindeni, e bine sa ne amintim (cei ce stim) si sa facem cunoscut (celor ce nu stiu) cat de inaltatoare traire spirituala a existat pana nu demult, pe meleagurile tarii noastre:
cati sfinti si pustnici, drepti si cuviosi, unii cunoscuti de lume, cei mai multi cunoscuti, insa, numai de Dumnezeu, au sfintit cu adevarat de-a lungul veacurilor pamantul acestei tari, prin rugaciuni neintrerupte, de zi si de noapte, prin osteneli si suferinte de neimaginat, prin lipsuri si lacrimi si, in cele din urma, prin insesi osemintele lor.

Acesti veritabili "atleti ai lui Hristos" nu s-au pregatit pentru cucerirea orgolioasa a lumii, ci pentru cucerirea cerului, practicand renuntarea drastica la lume si la sine insusi. Cu trupurile traiau pe pamant, dar cu sufletele si cu mintea ii slujeau permanent lui Dumnezeu, acolo sus, in ceruri. Cand Dimitrie Cantemir a calatorit prin Moldova, s-a minunat de multimea sfintilor pe care i-a intalnit. Inteleptul domnitor spunea ca "fosneau padurile de atatia pustnici".

O profunda viata spirituala s-a trait permanent pe intreg spatiul romanesc, insa cea mai intensa viata duhovniceasca au trait-o sihastrii din Muntii Sihlei. Pentru toti acesti sfinti, Dumnezeu iubeste tara noastra, Romania. Amintesc in acest sens un pasaj biblic foarte semnificativ. Cand Dumnezeu, in chipul a trei ingeri, l-a vizitat pe Avraam la stejarul Mamvrii, i-a spus acestuia ca a venit sa distruga cetatile Sodoma si Gomora, pentru multimea pacatelor locuitorilor.

Inspaimantat, Avraam - al carui nepot, Lot, locuia intr-una din aceste cetati - l-a intrebat pe Dumnezeu daca pentru 50 de drepti va distruge cetatile. "Nu", i-a raspuns Domnul. Dar pentru 40? "Nu". Dar pentru 30? Si asa a ajuns pana la 10 drepti. Atunci i-a raspuns Domnul: "Avraame, pentru 10 drepti nu distrug cetatile". Daca pentru 10 drepti Dumnezeu nu ar fi distrus Sodoma si Gomora, sa ne imaginam cu cata ingaduinta si dragoste priveste El catre tara noastra, sfintita de-a lungul veacurilor de mii si mii de "drepti", nestiuti si stiuti.

Multi sfinti parinti au profetit la timpul lor ca Romania va fi ocrotita de insusi Dumnezeu, care o va feri de marile incercari si nenorociri ce se vor abate asupra intregii omeniri, la vremea covarsirii pacatelor, atunci cand ticalosiile vor fi atins apogeul. Despre urgia lor, sunt pline apocalipsele sinoptice si Apocalipsa Sf. Ioan.

La vanatoare de cerbi In toamna anului 1982, fiind bolnav, am primit acasa vizita unui prieten, pe nume Rusa Ioan. Pasionat vanator, el mi-a povestit atunci o intamplare neobisnuita, care l-a marcat pentru tot restul vietii (de altfel, s-a si lasat dupa aceea de vanatoare). Vanatorile se organizau in formatie de 5-6 oameni, toti prieteni si vanatori pasionati.

Incarcati de provizii de alimente si bautura, plecau prin munti pe doua-trei zile, inaltand tabere prin luminisurile dintre paduri. Ziua si-o petreceau vanand, iar seara, la un foc mare, pregateau vanatul, se ospatau si beau, povestind si razand pana noaptea tarziu. A doua zi, o luau de la inceput.


Intamplarea pe care mi-a povestit-o a avut loc in luna ianuarie din anul 1966, pe cand vanau in muntii dintre Manastirea Agapia si Manastirea Sihastria, pe un teritoriu intins pe vreo 10-12 km. Ninsese proaspat, pamantul era acoperit cu un strat de zapada imaculata. Vremea era exceptionala. Nici macar o adiere de vant.

La un moment dat, tot haladuind pe urma vanatului, au ajuns la poalele unor munti unde curgea un parau cu malurile foarte prapastioase. Nu cunosteau nici numele muntelui, nici al paraului, dar faptul acesta ii interesa cel mai putin. Importanta era configuratia locului, ideala pentru a stabili panda, avand in vedere ca animalele aveau sa vina, mai mult ca sigur, la adapat.

Insirati de-a lungul paraului, pe partea opusa muntelui, la distanta de 30-40 de metri unul de altul, asezati pe trepiede si imbracati ca niste fantome, in panze albe, gaurite in dreptul ochilor si al tevii de pusca, tovarasii de vanatoare asteptau... Dupa vreo doua ore, din desisul padurii a aparut un cerb care se indrepta catre apa. Cei care l-au prins in catarea pustii au tras.

Animalul n-a fost insa omorat si a disparut din nou in padure. Pana ce vanatorii si-au strans echipamentul si au trecut de cealalta parte a paraului, animalul si-a pierdut urma. Dar zapada era plina de pete de sange, ceea ce dovedea ca cerbul fusese ranit. Atunci a inceput urmarirea.
Victima urcase numai in sus, spre varful indepartat al muntelui. Pasind pe urmele lui, ceata de vanatori a intrat intr-o veritabila aventura.

Drumul abrupt ducea prin desisuri intunecoase, hatisuri salbatice si incalcite, grohotisuri miscatoare, asezate pe margini de rape si de prapastii ametitoare, printre stanci pravalite si pe langa pesteri intunecoase de te cuprindea frica: intr-un cuvant, prin locuri pustii si neumblate de oameni.
Femeia in negru In aceasta urmarire frenetica de peste trei ore si numai urcus, vanatorii au ajuns in cele din urma intr-un loc ceva mai luminos.

S-au oprit si si-au tras sufletul. Imediat in apropiere se afla si un izvor cu apa. Atunci au observat ca din dreptul lui pornea catre varful muntelui o carare, lata cam de 1 metru. Banuind ca cerbul o luase intr-acolo, au pornit iarasi, cu aceeasi neobosita indarjire, pe urmele lui. Cand, ce sa vezi? Pe stratul de zapada, neatins, se vedeau urme proaspete de pantofi de femeie, care urcau spre varf. Au ramas ca trasniti. Ce sa caute iarna, in pustietatea si salbaticia amenintatoare a muntelui, o femeie? Asa ceva era de neimaginat.

Intrigati si nelinistiti cumva de intamplare, au pornit dupa acele urme, sa vada unde duc. N-au avut de strabatut cale lunga, fiindca la circa 10 metri, in fata lor, le-a aparut dintr-o data o femeie imbracata in negru, cu figura blanda si luminoasa. Aceasta i-a intrebat ce cauta acolo, in varful muntelui. Muti de uimire, vanatorii nu si-au putut desclesta gurile.

Atunci, femeia i-a rugat sa nu inainteze mai departe, caci acolo se afla salasul ei, si sa se intoarca la paraul din vale. "Daca nu v-ar fi adus aici cerbul pe care l-ati haituit si ranit, nu ati fi descoperit aceste locuri, tainuite de insusi Dumnezeu. Dar poate ca asa a fost voia Lui".
Cu glasul frant de emotie, unul din barbati a indraznit s-o intrebe de unde stie de cerbul ranit. "Stiu, a raspuns femeia in negru, fiindca bietul de el a venit sus, la mine, i-am vazut rana insangerata si i-am uns-o cu alifie de brad. Acum se odihneste in siguranta. Plecati cu Domnul si nu mai omorati niciodata animale nevinovate", le-a spus.

"Sa va lasam ceva bani", i-au propus vanatorii. "Ce sa cumpar aici cu bani?", le-a raspuns ciudata faptura, invesmantata ca o monaha. "Sa va lasam ceva de mancare", au imbiat-o din nou. "Nu am nevoie, ca pe mine ma hraneste Sfanta Treime", a raspuns ea.
Patrunsi de o stare de iluminare duhovniceasca, vanatorii si-au cerut iertare si au plecat, minunandu-se de bizara intorsatura a acelei zile petrecuta in munti.

Schimonahia Valentina Neacsu

Impresionat de povestea prietenului meu, dl Rusa Ioan, am luat din biblioteca, in prezenta sa, cartea "Vetre de sihastrie romaneasca", a ieromonahului Ioanichie Balan, unde la pagina 105 scrie urmatoarele:
"Ultimul sihastru din Muntii Sihlei a fost smerita calugarita, anume Schimonahia Valentina Neacsu. Aceasta iubitoare de Hristos s-a nevoit cu fiica ei dupa trup, monahia Emiliana, vreme de douazeci de ani, intr-un mic bordei de lemn si pamant, aproape de locul numit Rapa lui Coroi.

Era o adevarata mama duhovniceasca pentru toti. Apoi, bineplacand lui Dumnezeu, s-a mutat la cele vesnice, la inceputul anului 1964. Iar monahia Emiliana, mai nevoindu-se singura in munte inca 15 ani, a fost gasita adormita in padure, alaturi de bordei, in primavara anului 1979 si a fost ingropata acolo. Asa s-au savarsit ultimii sihastri din muntii Sihlei."

(In urma cu trei sute si ceva de ani, o alta sfanta calugarita ortodoxa, Cuvioasa Teodora, s-a retras tot in muntii Sihlei, nevoindu-se in post si rugaciune, intr-o pestera care ii poarta numele. S-a nascut pe la anul 1650 si a trecut in viata vesnica la inceputul secolului al 18-lea. Trupul ei a fost harazit cu darul sfant al neputrezirii si al facerii de minuni. Cuvioasa Teodora a fost canonizata in 1992, cu ziua de pomenire 7 august).
*

Manat de un dor si de o curiozitate duhovniceasca, am vizitat si eu de cateva ori aceste locuri. Prima oara, am fost in august 1991. Am urcat cam o ora si jumatate de la paraul descris in povestea cu vanatori. Sus, la intrarea in locul de vietuire al celor doua maici moldovene, ne-a intampinat o inscriptie: "Bine ati venit, in numele Maicii Domnului", apoi, imediat, mormantul monahiei Emiliana, frumos ingrijit, cu grilaj de fier, cu flori si o candela mereu aprinsa. Ceva mai incolo, se afla bordeiul si un mic paraclis.

Ne-a iesit inainte un pustnic, provenit de la Manastirea Sihastria, pe nume Sofronie. Acesta a inaltat acolo o casa de locuit si a inceput sa construiasca o biserica.
Cand am vizitat pentru ultima data aceste locuri, in august 1998, se schimbasera multe. Peste parau era o punte trainica, noua, iar pana sus, pe cararea lata si proaspat maturata erau montate banci de odihna din loc in loc. Sus, o biserica foarte frumoasa, ca un bibelou, eleganta si curata, cu icoane scumpe, iar pe jos, totul acoperit cu covoare persane.

Avea preot si calugari, si zilnic se savarseste Sfanta Liturghie. Am gasit construite case si chilii pentru calugari. Bordeiul celor doua maici nu mai exista. A mai ramas numai mormantul monahiei Emiliana, ingrijit si cu candela mereu aprinsa. Acea pustietate de care altadata te temeai sa te apropii, a devenit acum un loc de mare pelerinaj.


Luca Dumitru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites